Såhär är det va

Det tycks som att Kung Krokus har brottat ner Kung Bore, tänkte grottpojken när han pangade en dora för att vädra i sin björngrotta. Våren är här.

Det våras även i Bobby. Vi har tack vare den lyckade Newbodyförsäljningen samt ett glassigt stipendium blivit skolans rikaste förening. Pengarna i sig är dock inte det viktigaste, utan vad man kan göra med dem. MOHHAHAA. Hur som helst, sista bobbykvällen ska bli fet. Vi ska flytta ner i matsalen är det tänkt. Vi vill ha en riktig scen och ett schysst upplägg inför hela kvällen. Anders berättade för mig att gigintresserade band hade börjat skrika från höger och vänster när det pr:ades ordentligt för east. Som vi vet är dock schemat fullt på den fronten. Men så icke på bobbykvällen. Då kan vi säkert få några att komma.

Chrills och Steffos nya projekt ska spela också, och jag skulle vilja få Lisas band Creative Chaos att göra detsamma. Jag kan svära på att de kan blåsa er ut till en fjärde dimension. Om det bland våra led finns intresse för att  uppträda kommer en klassisk lapp snart dingla i musikavdelningen. 

Snart kommer den roligaste tiden på hela läsåret. Dra ert strå till stacken!

Soon I'm out of here

♣ Niklas 


 


FYFAN PISS PANNKAKOR OCH GRÖNA ÄRTOR /NIKLAS

Inte för att något av allmänhetens intresse är så jävligt, men någonstans måste man läcka lite frustration. Främst beror den på att mitt internet därhemma inte har existerat på cirka tre veckor, lätt frustrerande. Och dumma tv4 som lovade mig sol igår, och när jag vaknade i morse var det ungefär så långt ifrån vackert väder man kan komma.

Jag hänger på Anders idé om sista bobbykvällen förresten, läs kommentarer i föregående inlägg. Förresten måste jag säga att jag är besviken på er bobbyaner. Var är ert engagemang? Nåja, det blir säkert bra. 

♣ Niklas

Ps. Fyfan Ds. 

Angående mötet

Det är nästintill omöjligt att hitta en tid som alla estetklasser är lediga på. Om det överhuvudtaget finns någon är det kanske tio minuter. Så, jag tror vi inte har något fysiskt möte inför bobbykvällen 29/4. Det är visserligen långt kvar så det är ingen panik. Jag och mina närmsta medarbetare sköter formaliteterna och ska ha ett litet möte inbördes.

Jag tror att jag i sann envåldshärskaranda bestämmer att vi fortsätter ta 10:- inträde. Om det är någon som har åsikter eller förslag om andra saker, skriv en kommentar eller framför den till mig personligen. Det jag är mest ute efter är vilken typ av artister ni vill se. För min del är det inga problem att boka band. Men jag vill ha era förslag.

♣ Niklas

Jag har en åsikt!

Det här är inte min personliga blogg. Följande är ett relativt personligt inlägg, men jag skriver det å allas vägnar.

Det handlar inte om något skvallerbyttabingbång så om det är det ni är intresserade av, sluta läsa. Det handlar, som sig bör i den här bloggen, om musik.

Som alla vet så har alla olika musiksmaker, så också inom Bobby. Oftast är det för var och en självklart att man själv har bäst smak, och det är det inget fel med. Man har säkert också en drös anledningar varför man har rätt.

Vad som är bra och inte finns dock inget generellt svar på. Det är subjektivt. Du kan argumentera och komma med åsikter om folks smak, men det spelar ingen roll, de är inte intresserade av din åsikt.

Vart vill jag komma?

Sluta klanka ner på andras musiksmak. Det är inte försvarbart (eftersom ingen lika mycket som alla har rätt om vad som är bra) och därtill ett oerhört lurkigt och barnsligt beteende.

Visst, jag är inte heller fläckfri. Givetvis finns det genrer/artister jag kan säga mycket nedvärderande om, men det kommer jag från och med nu undvika eftersom det är så onödigt samtidigt som det kan såra. Ha detta i bakhuvudet!

Happy faces!

♣ Niklas

Plans for the future #1

Idag bokade jag, Tomas och Stoffe in två bobbykvällar preliminärt. Nästkommande är den 29/4 och den andra (och sista i vår regi!) blir i maj. Jag minns inte den exakta dagen, men dessa är bara prellade ändå. Något som däremot måste bokas definitivt är ett möte inför den i april.

Om ni känner att ni vill vara med att göra dessa så bra som jag vet att de kan så börja gärna fundera lite vad ni tycker vi ska förbättra eller om ni har andra förslag, så ses vi på mötet! (tid och plats bestäms asap)

Full fart

♣ Niklas

I en datorsal

Hejsan parasiter.

Nu är lovet slut, och det är dags att åter börja anstränga sig. Typ.

Petterintervjun borde publiceras snart, det var några dagar sen den genomfördes och under lovet har jag fått några svarsuppdateringar från Petter via sms. Jag måste prata med Stoffe om bilder, dels dem på P himself och sedan från bobbykvällen. På tal om den, jag har fått några förfrågningar om nästa kväll. Jag känner att den senaste tog rätt mycket energi, så jag har inte pushat så mycket för att boka in ett datum. Därmed inte sagt att det inte ska bli av.

För det första så verkar ju de flesta ha sett något speciellt i volym 4 eftersom väldigt många siktar på att uppträda just då.
 
I och med att Ronja snart tjuter på Mattisberget och att man vaknar av fullt dagsljus vid klockan sju har jag funderat. Våren är på väg, och det kanske inte längre känns fullt så aktuellt med myspystema. En lätt omnischning kanske är aktuell. Men grundidén ska förbli densamma.

Nåväl, först och främst ska vi väl boka in ett möte där datum och detaljer bestäms. Höll öron och ögon öppna.


Nu ska jag gå, au revoir


♣ Niklas


RSS 2.0