Angående mötet

Det är nästintill omöjligt att hitta en tid som alla estetklasser är lediga på. Om det överhuvudtaget finns någon är det kanske tio minuter. Så, jag tror vi inte har något fysiskt möte inför bobbykvällen 29/4. Det är visserligen långt kvar så det är ingen panik. Jag och mina närmsta medarbetare sköter formaliteterna och ska ha ett litet möte inbördes.

Jag tror att jag i sann envåldshärskaranda bestämmer att vi fortsätter ta 10:- inträde. Om det är någon som har åsikter eller förslag om andra saker, skriv en kommentar eller framför den till mig personligen. Det jag är mest ute efter är vilken typ av artister ni vill se. För min del är det inga problem att boka band. Men jag vill ha era förslag.

♣ Niklas

Kommentarer
Postat av: classe

Min loppcirkus brukar vara uppskattad. Gick hem som fan i folkets park. Intresserad?

2009-03-04 @ 18:31:44
Postat av: Niklas

Japp, kom till skolan i morgon och möt mig klockan ett utanför musiksalen, ta med lopporna.



Ärligt talat lustigkurre, egentligen borde jag inte svara eftersom jag är vresig, men just nu är jag inte särskilt mottaglig för tokroliga kommentarer. Bara seriösa förslag tack.

2009-03-04 @ 21:28:23
Postat av: magister A

Som jag ser det, drivs faktiskt den här lila föreningen dels, givetvis, för att skapa speltillfällen för de som vill uppträda men även för att göra reklam för skolan och dess musikverksamhet utanför lektionsbaserade saker. Dessutom finns det ett ekonomiskt intresse. Detta föra att kunna göra fler och större evenemang. Självklart är det East jag tänker på i första hand, men det vore också trevligt att kunna göra en mindre inomhusgrej i stil med ett mini-East fast med en scen och typ discjockey eller liknande. För att kunna göra sådana saker verkliga behövs varenda krona vi kan skrapa ihop. Nu kommer vi till min egentliga kommentar: Jag tycker att ni ska ta 20 spänn per näsa i inträde av just de anledningar jag just nämnt. det kan tyckas girigt, men det finns som sagt var olika anledningar till detta. Självklart skall det diskuteras och alla måste få säga sitt.



Tänk också på att EAST äger rum den 30/5, så jag kan tycka att det räcker med en BOBBYnight till. (29/4 är ju bara en månad innan). Jag får för mig att det kanske är smartare att lägga krut på marknadsföring inför festivalen istället. Vi har tokmycket att förbereda nämligen.....



För övrigt håller jag med Niklas om hans resonemang om musikstilar. Bra sagt.

2009-03-09 @ 21:13:03
URL: http://www.browneye.se
Postat av: Linda

Så det är fastspikat att nästa bobbynight är 29 april alltså?

2009-03-22 @ 17:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0