Flåna nycklarna?

Tjaba. Klockan är lite, jag sitter och lyssnar på The bad touch. Anyway, yesterday.

Lyckat tycker jag! Skitcoolt med stora scenen och det feta ljudet. Vet inte om man behöver utvärdera djupare. Lycka till Denice och Chrill inför nästa år. Jag har ingen siffra på profiten men jag tror vi satte rekord. (Kaffet tog slut!?)


Tack till Creative Chaos, Chocolate Millennium och Anysound! Och till eleverna såklart. Jag vet inte hur det blev med fotograferande, men några kameror såg man väl så lite lär finnas.


Jag vet inte vad som mer finns att skriva,


♣ Niklas 


Loppis e poppis!

Go'afton.
Vi har tagit beslut på att ha ett loppisbord på EAST. Det vill säga att ni som har en massa saker som ni ändå tänkt slänga kan istället sälja dom till förmån för BOBBY. Ta med allt skit ni hittar. Det vi inte får sålt kör vi bara till återvinningen mitt över gatan från festivalplatsen.

Gör reklam för eastfestival.se!!!


Viktigt att det blir bra....

På Bobbynight vol. IV 29/4 är det extra viktigt att vi visar oss från vår bästa sida och bjuder in massor med folk. Då kommer nämligen stipendiet vi fick att delas ut lite officiellt. Med lite tur kommer även lokalpress dit och gör ett litet reportage. Detta vill säga att ni som spelar får se till att vara extra förberedda och verkligen göra era framträdanden så där dunderbra som bara ni kan. Extra fokus och extra övning eller som de säger i reklamen: Extra allt!


En viktig sak är att alla jobbar hårt på att få publik till kvällen. Det är ju roligare att spela då och vi får visa fler hur fantastisk vår förening är.



Nu när året börjar lida mot sitt slut är det viktigt att redan nu tänka på vem som ska "ta över" efter Niklas som Bobbynight-ansvarig. Det är ett fint och meriterande jobb, som dessutom är inspirerande. Det kanske mest lämpar sig för en trea som har lite mindre kurser, men det är klart att vem som helst som känner sig sugen kan ansöka. Detta gör man nog helst till MusikAnders. Mig alltså. (för er som trodde att det var Niklas som skrev igen....)

EAST kommer allt närmare och vi måste snart ha ett möte om vilka arbetsuppgifter som skall fördelas på ett smart sätt. Vad säga om måndag kl. 14.45? I musiksalen.


På EAST ska vi sälja Hot Dogs....

LÄS OCH BEGRUNDA (trubadurer)

Kort meddelande:

SKA NI SPELA PÅ BOBBY??? GRYMT! MEN! STÅR NI MED PÅ LISTAN VET NI DET SJÄLVA VÄL, DET INNEBÄR ATT DET ÄR PÅ ERT ANSVAR ATT NI REPAR OCH SER TILL ATT ER GRUPP SPELAR DEN 29:e.

Det är INTE okej att ha stått med på listan i en månad och sedan en vecka innan komma och säga att man inte vill vara med eftersom man inte repat eller har koll på någonting. Kom igen liksom.
 
Jag gick runt lite idag och letade efter de som ska spela, och ganska snart förstog jag att det finns en stor förvirring och stress. Lös det nu! Jag får krupp snart. Detta ska bli den i särklass bästa bobbykvällen, det ska gälla båda kvalitet på musik och framträdande. Musiken vet jag att ni kan greja, det ska bara till lite vilja. När det gäller framträdandet är det upp till er att göra det bra. Scenkläder? Anekdoter kopplade till låtarna? Röd tråd? Stagedive? Vad vet jag, just do it så blir det skitbra!

Nu litar vi på er.

♣ Niklas


lite tankar om 29:e april

Ja ni vet ju vad som händer då vid det här laget, men lite pryls finns att säga.

Vi kommer eventuellt få dit två band utifrån, det första heter Chocolate Millenium (rockpop) och det andra är ett electroenmansband, minns inte vad han kallade sig, civilt heter han Elof.

Det skulle bli dejligt om de kom.

Vi måste verkligen jobba med affischering den här gången, detta är ett jobb som alltid kan göras bättre. Men vad som verkligen skapar en publik är att vi tar dit vänner, familj och andra bekanta samt den muntliga reklamen.

Jag tänkte att alla som är involverade i företeelsen Bobbynight 29/4 satsar på att bjuda dit åtminstone tre personer var utifrån.  

Vi ska ju göra en fet pryl av det här, mer av allt typ. Detta innebär fler bagare. Intresse för detta jobb bör anmälas snarast, och det uppskattas mycket.

So long

♣ Niklas

RSS 2.0