Viktigt att det blir bra....

På Bobbynight vol. IV 29/4 är det extra viktigt att vi visar oss från vår bästa sida och bjuder in massor med folk. Då kommer nämligen stipendiet vi fick att delas ut lite officiellt. Med lite tur kommer även lokalpress dit och gör ett litet reportage. Detta vill säga att ni som spelar får se till att vara extra förberedda och verkligen göra era framträdanden så där dunderbra som bara ni kan. Extra fokus och extra övning eller som de säger i reklamen: Extra allt!


En viktig sak är att alla jobbar hårt på att få publik till kvällen. Det är ju roligare att spela då och vi får visa fler hur fantastisk vår förening är.



Nu när året börjar lida mot sitt slut är det viktigt att redan nu tänka på vem som ska "ta över" efter Niklas som Bobbynight-ansvarig. Det är ett fint och meriterande jobb, som dessutom är inspirerande. Det kanske mest lämpar sig för en trea som har lite mindre kurser, men det är klart att vem som helst som känner sig sugen kan ansöka. Detta gör man nog helst till MusikAnders. Mig alltså. (för er som trodde att det var Niklas som skrev igen....)

EAST kommer allt närmare och vi måste snart ha ett möte om vilka arbetsuppgifter som skall fördelas på ett smart sätt. Vad säga om måndag kl. 14.45? I musiksalen.


På EAST ska vi sälja Hot Dogs....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0