Sportlov

Varenda en åker till Düsseldorff eller Transibirisk







Vad är det för fel på att åka skidor?

♣ Niklas


Tack för i torsdags

Tänkte passa på att utvärdera torsdagskvällen lite. För min egen del var dagen en typisk vakna på fel sida-dag, och dessutom var kaffet slut här hemma så förmiddagen var en huvudvärks och seghetsfestival i klass med Woodstock '69. Det repade sig under dagens lopp vilket var tur. När vi väl skulle börja rigga var det lite krångligt med sladdar odyl eftersom tvåorna hade roddat så in i h fett i aulan, men vi lånade lite grejer på ett försynt sätt. Stämningen började komma igång, det tråkiga var att ljussättningen på scenen inte var bra, eller för att vara uppriktig var den obefintlig.

Däremot har jag insett att det inte bara var jag som tyckte att musiken höll förvånansvärt hög klass denna gång. Ett stort manfall bland de uppträdande var en rejäl redning i stressoppan, men ur detta kom ett nytt positivt inslag eftersom Laura och Sizar från Nvnv hoppade in. Det positiva var att två icke-esteter ville delta (Martin räknas inte).

Jag kände mig också i hemlighet väldigt nöjd med Non Solos och Elisabeth Johansson (som själv föredrar Lisa), då de verkligen gjorde sitt jobb. Många har uttryckt sin förvåning av den höga kvalitén.
 
Så slutligen vill jag åter tacka alla som hjälper till att göra detta. Ett extra tack till Maria som åter igen fick ta sig an två securitasvakter.

Minnesvärt inför nästa gång:

1. Bjud dit folk muntligen. Att ta dit kompisar är det absolut bästa sättet att få en publik.
2. Ordna lampor till scenen. Förslagsvis ufot, annars bara någon annan lampa.
3. Kom ihåg att be rektorn ringa securitas.
4. Möblera lite tajtare.



Nu över till något annat. Nämligen tvårornas sju dödssynder-konsert. Det var väldigt bra. Whatever.................



Jag ska prata med Stoffe och se hur det ligger till med bilder och publikation av dem. Vi ska även ägna vår praktikant Petter ett helt inlägg. Fortsätt läsa!!!

♣ Niklas

Snälla, snälla, snälla (kom på torsdag)

Det börjar dra ihop sig som flickan sa. Det ska eventuellt handlas lite och strax ska jag ringa till Non solos och Elisabeth Johansson. På torsdag kör vi. Bjud dit folk.

Bagare: Baka gott!

Spelemän: Öva!

Hoppas alla har haft en trevlig helg.

Byebye


♣ Tiger mountain peasant


Nån som kan plinka?

När jag som bäst satt och ritade i NV-korridoren får jag reda på att en av grupperna som skulle uppträda på bobbykvällen har strukit sig. Synonymt med kastat in handduken, avbrutit, ställt in, svikit?

Nåväl, vad jag ska komma fram till är att det finns en plats för den/dem som vill uppträda. När jag var i musiksalen och såg dum ut hörde jag Anders och Denise Orrego prata om den senare nämnda som potentiell bobbykvällsförgyllare. I morgon ska jag prata med henne eftersom hon verkade sugen på att spela, så fram tills dess har hon kanske lite förtur? Fast lite av tanken med att skriva här var att se ifall någon annan också vill hoppa in? För i så fall säg till!



Petter

Heter vår nya praktikant. Eller vår och vår, Anders mest tror jag. Hur som helst, han står över oss i rang och kan gott och väl beordra oss att göra allt från att stämma koklockan till att lämna musiksalen. Lite som Anders alltså. Var snälla!






• Niklas

RSS 2.0