sibirien

I onsdags gick årets första Bobbykväll av stapeln. Mycket lyckad kväll måste jag säga att jag tycker att det blev!  Stort tack till alla som var med och uppträdde, publiken och alla som hjälpte till!!

När vår nyfunna mästerfotograf Kicki retucherat bilder kommer vi lägga ut dem här på bloggen, så håll utkik!(alla kommer ju liksom se fett snygga ut!)

nu är det lov och det ska firas genom att spendera noll timmar vid datorn så vi återkommer nästa vecka med bilder. Ha det bra!

YEAH



NU SMÄLLER DET

Imorgon går läsårets första bobbykväll av stapeln! På scen ser vi Blü, Något Nytt och Östras elever. Detta vill ni självklart inte missa! 18.30 kör vi igång, BE THERE.


c u s000n
//head of bobby


the lista

Nu sitter Bobbylistan uppe på tavlan i musiksalen så alla som känner för att spela på nästa Bobbykväll den 27/10 är välkomna att skriva upp sig! Kom på att vi inte sagt något tid, men det är alltså 18.30 som gäller. gr8!

spring och skriv upp er och glöm inte bort att sälja massor med newbody också!


Nästa vecka

Hej alla Bobbymänniskor och kära bloggläsare! Det har nu äntligen blivit fredag och det ska firas med lite info om veckan som kommer. Ni som var på mötet vet redan vad som gäller, och det är alltså att vi nu på måndag börjar sälja Newbody. Det betyder att alla förväntas komma och hämta en produktkatalog och en beställningslista i musiksalen och sedan sätta igång och sälja, minst 15 paket var!

Om det är något ni tycker är otydligt eller som ni undrar över är det bara att fråga oss, eller Anders (han har fett med koll!).

Trevlig helg!

RSS 2.0