Ny Bobbykväll

På torsdag den 18/3 är det dags för ny Bobbykväll. Då medverkar förutom Östraelever bandet This is my careface. Detta är vi förstås väldigt glada över. kl. 18.30 drar vi igång.
En annan sak vi är väldigt glada över är att vi så sent som i eftermiddags fick en ny medlem. Det är alltså aldrig för sent att rekrytera!!! Gör gärna reklam för stödmelemskap!! Det finns säkert en massa föräldrar och släktingar och kompisar som kan tänka sig att lägga en femtilapp eller mer för att stödja vår lilla förening.

Det  verkar som att försäljningen av Newbodyprylarna går riktigt hyfsat. Det är bara ett par veckor kvar nu till allt ska vara inne. Listor och sådant. 22/3 senast!!! Sälj mycket nu i slutet så att vi kan få lite fjong på föreningen och framför allt på EAST 2010.
När vi ändå talar om EAST så ramlar det in förfrågningar från Band lite titt som tätt. Jag har ytterligare två skavaktuella band på G. Den som lever får se....

För övrigt tycker jag det är kul att det börjar bli vår. Snart kan man fika på Östras uteplas igen... Då blir det färre knop på skolan... hehe.

RSS 2.0